Rainbow Six Siege gaat vierde jaar in met goedkopere versies

Rainbow Six Siege gaat binnenkort Year 4 aftrappen, en samen met een nieuwe map in Australië wordt de game goedkoper voor nieuwe spelers.

Dat Siege een succes is geworden valt niet te ontkennen, er komen na 3 jaar nog steeds nieuwe spelers bij. Zo is het aantal Siege-spelers gestegen tot maar liefst 40 miljoen.

Om het spel nog toegankelijker te maken voor nieuwe spelers is de Starters Edition uit de digitale rekken gehaald. De editie gaf alleen maar toegang tot drie operators, dus was de grind erg hoog voor spelers die de €15 kostende versie kochten.

Om dit de compenseren haalt Ubisoft de prijs van de Standard Edition naar beneden. Nu kost die maar €19,99 meer, in plaats van dertig euro. Deze editie geeft de speler meteen toegang tot de originele 8 “legacy” operators.
Iedereen die de starter editie gekocht heeft zal een gratis upgrade naar de Standaard Editie krijgen.

Ook de andere edities van de game, namelijk de Deluxe, Gold en Ultimate Editions krijgen een permanente prijsverlaging.

DLC Operators zullen ook goedkoper worden naar mate ze ouder worden.

Vanaf vandaag kan je, naar aanleiding van de Six Invitational in Montreal, ook gratis aan de slag met Rainbow Six Siege, dit tot 17 februari op PC en 18 februari op Xbox One en PlayStation 4. Er zullen gedurende het weekend ook kortingen op alle edities en DLC worden gegeven.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven