The Division 2 Episode 2 – Pentagon: The Last Castle morgen beschikbaar

Ubisoft heeft laten weten dat we vanaf morgen met de nieuwste contentupdate van Tom Clancy’s The Division 2 aan de slag zullen kunnen.

In Episode 2 – Pentagon: The Last Castle gaan de Agents naar, je raadt het al, het Pentagon. Daar moeten ze de geheimen van het zwaarbewaakte domein ontdekken en verhinderen dat The Black Tusk nog meer schade kan aanrichten of de geheimen van het Pentagon zelf in handen krijgen.

Met deze story driven update krijg je toegang tot twee nieuwe hoofdmissies, de nieuwe ‘Technician’-specialisatie en een nieuwe Conflict PvP-modus. Year 1 Pass houders krijgen ook toegang tot nieuwe classified opdrachten.

De update is vanaf morgen voor alle Year 1 Pass houders op PlayStation 4, Xbox One en PC. Ook Uplay+ abonnees zullen dan met de update aan de slag kunnen.
Als je geen Year 1 Pass hebt krijg je vanaf volgende week, 22 oktober, toegang.

Vanaf 17 tot en met 20 oktober is The Division 2 voor iedereen gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers die de game achteraf kopen behouden ook al hun voortgang.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven