Death Stranding verschijnt misschien op 8 november, The Last of Us Part 2 uitgesteld tot volgend jaar

Later vandaag, al weten we niet exact wanneer, zullen we meer informatie krijgen over Death Stranding. Maar de releasedatum zou al gelekt zijn, net als de pre-order voordelen.

Op de Taiwanese Twitter pagina van PlayStation was er heel kort een tweet te zien met daarop de releasedatum van Death Stranding. 8 november 2019. De tweet is ondertussen wel al offline gehaald, maar niet voordat die massaal gedeeld werd.

https://twitter.com/Nibellion/status/1133705177557557248

Er was ook heel eventjes een pre-order pagina voor de game op de PlayStation Store te zien. Daarop konden we niet alleen een vrij cryptische samenvatting van de game zien, maar ook de pre-order voordelen. Die houden in dat je een gouden zonnebril, armor, een pet en een exo-skelet zal krijgen waardoor je sneller kan lopen. Zowel de tweet als de pre-order pagina zijn ondertussen verdwenen.

Er is wel slecht nieuws voor diegenen die uitkijken naar de release van The Last of Us Part 2, want die zou door de release van Death Stranding uitgesteld zijn tot de lente van volgend jaar. Dat zou toch het geval zijn volgens Jason Shreier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven