[E3 2018] Tom Clancy’s The Division 2, alles wat we weten

Een van de hoogtepunten van de Ubisoft E3 Conference was zonder twijfel de voorstelling van Tom Clancy’s The Division 2. En hoewel de setting al was gelekt, werd er toch nog heel wat nieuwe informatie gegeven.
The Division 2 speelt zich zeven maanden na de geubeurtenissen in New York af, het virus dat zo goed als heel de wereld op de knieën heeft gekregen is bijna helemaal verdwenen, en Amerika begint zich stilletjes aan opnieuw op te bouwen. Nu is het aan jou en jouw team om Wachington D.C. veilig te stellen, want als de stad in de verkeerde handen valt zal het nefast zijn voor de hele bevolking.

Een dynamisch levende Washington D.C.
Na het virus hebben stormen, overstromingen en aanhoudende chaos Washington D.C. radicaal veranderd. Je zal er een hele reeks verschillende omgevingen moeten verkennen van overstroomde stadsdelen tot door de natuur overgenomen herkenningspunten. En er schuilt gevaar achter elke hoek want de straten zijn overgenomen door verschillende vijandelijke groepen die allemaal strijden om de controle van de stad in hun handen te nemen.

Het is aan jou om de stad te bevrijden en wat nog rest van de samenleving te beschermen. Vijandige groepen en burgers zullen alles doen om te overleven, ze zullen dus vechten om voedsel, medicijnen, water en munitie. Als de facties elkaar tegenkomen in de stad zullen ze vechten om dat deel te veroveren en controleren.
Gelukkig zijn er ook vredige zones waar burgers samen werken om de samenleving terug op te bouwen, hun bestaan wordt echter continu bedreigd. Bescherm en werkt samen met hen om zo als dank hun hulp te krijgen bij het opbouwen van een nieuwe basis.

The Division 2 is net als zijn voorloper een RPG-shooter met een ‘endgame-first’ mentaliteit. Hierdoor zullen spelers altijd toegang hebben tot nieuwe content, gaande van wapens tot geheel nieuwe activiteiten. Zelfs wanneer het hoofdverhaal is uitgespeeld. Zo krijg je, na het uitspelen van het hoofdverhaal, toegang tot ‘specialiteiten’ zoals sloper, scherpschutter en overlever. Elke specialiteit zal zijn eigen voortgangssysteem, met unieke vaardigheden, aanpassingen en talenten, krijgen.

Ook The Dark Zone, waar je de beste loot in game kan vinden, is ook terug. Maar wees gewaarschuwd, het is de meest gevaarlijke plaats in de stad want iedere Agent kan zich op ieder moment tegen jou keren.

Tom Clancy’s The Division verschijnt 15 maart 2019 op PC, PlayStation 4 en Xbox One.
Je kan je nu, hier inschrijven om deel te nemen aan de bèta.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven