Henry Cavill gecast als Geralt in Netflix The Witcher reeks

Netflix heeft aangekondigd dat het Henry Cavill (bekend als Superman uit de DCMU) heeft gecast als Geralt voor hun The Witcher reeks.
De reeks, dat gebaseerd is op de door Andrzej Sapkowski geschreven boeken, zal een episch verhaal over familie en noodlot vertellen.

“Geralt of Rivia, a solitary monster hunter, struggles to find his place in a world where people often prove more wicked than beasts. But when destiny hurtles him toward a powerful sorceress, and a young princess with a dangerous secret, the three must learn to navigate the increasingly volatile Continent together.”

Cavill had eerder al tijdens een interview met IGN verteld dat hij een grote fan is van de games en boeken. Hij zou het dan ook fantastisch vinden om hier aan te kunnen meewerken, wist hij in het interview te vertellen.

Lauren Schmidt Hissrich is de showrunner van het eerste, acht afleveringen tellende seizoen. Eerder was ze al de showrunner van onder andere Marvel’s Daredevil, ook een Netflix Original. Game of Thrones regisseur Alik Sakharov zal vier afleveringen, waaronder de piloot-aflevering, regisseren.
Wanneer de reeks juist zal verschijnen is nog niet bekend.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven