Rainbow Six: Siege Year 4, Season 2 brengt twee Ops en een map rework met zich mee

Ubisoft heeft een deel van Rainbow Six: Siege Year 4, Season 2 content uit de doeken gedaan. Namelijk zijn twee nieuwe operatoren en de map rework van Kafe.

Laten we beginnen bij het begin: de map rework van Kafe (Dostoyevsky). De map zal, naast een nieuw likje verf, verschillende kleine veranderingen met zich meebrengen. Zo zal de keuken een volledig nieuwe indeling krijgen. De trap aan de receptie is van locatie veranderd, en er zijn enkele muren over de hele map verplaatst. De volledige lijst met veranderingen kan je bekijken in de video’s onderaan dit artikel.

Daarnaast zullen er ook twee nieuwe Operatoren geïntroduceerd worden: Warden en Nøkk.

Warden, een verdediger, kan zijn smart-bril gebruiken om tijdelijk immuun te worden aan flashbangs en om door rook te kijken. Hij kan ze ook gebruiken om snel terug te kunnen zien moest hij toch verblind raken door een flits.

Nøkk, een aanvaller, kan haarzelf verbergen van camera’s en kan geruisloos door de map lopen. Wat haar nog krachtiger maakt is dat ze niet van wapen moet wisselen als ze haar gadgets gebruikt.

Deze tweede video komt van Gamespot en toont meer gameplay van de nieuwe Ops en het vernieuwde Kafe.

Rainbow Six Siege is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.
Wanneer Year 4, Season 2 lanceert is nog niet bekend.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven