Tom Clancy’s The Division 2 Tidal Basin nu speelbaar

Tidal Basin, de eerste post-launch content update van The Division 2 gaat vandaag van start. In de update krijg je toegang tot een nieuwe strong hold, Tier 5 en hogere gear scores.

De naam van deze eerste grote update komt van de gelijknamige Strong Hold van de Black Tusk die je vanaf nu kan gaan overnemen. Eens dat gebeurd is krijg je toegang tot Tier 5, dit zal je toelaten om de Gear Score van jouw wapens en uitrusting te verhogen tot 500. In Tier 4 is de cap 450. Tier 5 brengt ook nieuwe wekelijkse Invasions, waarbij je gebieden die in handen zijn van de Black Tusk moet heroveren, met zich mee.

Om af te sluiten krijg je ook nog toegang tot de nieuwe ‘Heroic’ moeilijkheidsgraad, twee nieuwe wapens, twee nieuwe gear sets, outfits, maskers en wapenskins.

De volgende grote titelupdate staat gepland voor 25 april, daarin komt Operation Dark Hours. De eerste Raid die je met acht spelers kan spelen.

Tom Clancy’s The Division 2 is nu verkrijgbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven