Walmart Canada lost per ongeluk de releasedatum van Death Stranding

De releasedatum voor Death Stranding is gelekt via Walmart Canada. De game zou, volgens hen, op 30 juni 2019 in de rekken verschijnen.
Al moeten we er nu wel bij zeggen dat deze datum heel waarschijnlijk een placeholder is voor de datum waarop de game dan ook effectief uit zal komen. 30 Juni is namelijk een zondag, dus is het heel onwaarschijnlijk dat de game dan zal verschijnen.


De datum verscheen voor het eerst op de webshop pagina van Walmart Canada. Twitter-gebruiker Yinob vroeg Walmart om meer informatie en die antwoordden simpelweg met “Wel, dit is een pre-order dat in juni verscheept zal worden”.
Het is trouwens ook niet de eerste keer dat Walmart Canada game nieuws lekt. Vorige zomer nog lekte de winkel keten het bestaan van Rage 2, enkele dagen voor de officiële onthulling tijdens E3.
Dat deze datum niet vernoemd mocht worden werd pijnlijk duidelijk nadat Geoff Keighley, de organisator van The Game Awards, hier commentaar op gaf via Twitter.
In zijn tweet deelde Keighley mee dat ze (red. het The Game Awards-team) over heel wat games niets meer zullen lossen tot de show op 6 december start en dat ze Walmart Canada in het oog zullen houden dat die ook niks meer over die games zullen meedelen.


Door deze berichten geloven veel Death Stranding fans, en ikzelf, dat de game daadwerkelijk in de zomer van volgend jaar zal lanceren. Het officiële, en verlossende, nieuws zal heel waarschijnlijk dinsdag tijdens The Game Awards meegedeeld worden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder van deze website gebruik te maken, gaat u hiermee akkoord.  Meer info

Scroll naar boven